Uskoro nastavak izgradnje doma u Razboju

D. J
Uskoro nastavak izgradnje doma u Razboju

SRBAC - Izgradnja društvenog doma u Razboju Ljevčanskom kod Srpca biće uskoro nastavljena, zahvaljujući Vladi Republike Srpske koja je za završetak ovog objekta obezbijedila 100.000 KM.

Predsjednik građevinskog odbora Jordan Kuvalja kaže da je tender za izbor izvođača raspisan 24. septembra ove godine i dodaje da je do sada urađeno oko 65 odsto radova.

- Stvoreni su uslovi da uđemo u drugu fazu radova koja obuhvata uređenje vanjske fasade, izgradnju nadstrešnice, postavljanje limenog podašiva, nabavku unutrašnje stolarije, uvođenje električnih instalacija, postavljanje sanitarije i ventilacije i druge radove kako bi objekat do kraja godine dobio konačan izgled - rekao je Kuvalja.

On ističe da se time stvaraju odlični uslovi za bogatiji kulturni život sela a naročito za rad Ansambla narodnih igara “Lijevče” iz ove mjesne zajednice.

- U domu će biti i drugi sadržaji neophodni za rad Savjeta mjesne zajednice, organizovaće se razne edukacije, sastanci i drugi sadržaji koji će poboljšati društveni život sela - rekao je Kuvalja.

 

         

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana