Uređen sportski teren u bijeljinskom naselju Intergaj

Srna
Uređen sportski teren u bijeljinskom naselju Intergaj
Uređen sportski teren u bijeljinskom naselju Intergaj

Bijeljina - Amaterskim turnirom u basketu danas je u bijeljinskom naselju Intergaj otvoren sportski teren koji je uređen zahvaljujući donacijama članova Gradskog odbora SNSD-a.

Predsjednik Gradskog odbora stranke Nedeljko Ćorić rekao je novinarima da je ova akcija donijela radost djeci u Bijeljini i pokazala da je SNSD uvijek sa svojim sugrađanima, bez obzira koja je godina i koji period u pitanju.


“Mi smo uvijek uz narod i u kontinuitetu organizujemo akcije kao što je ovo postavljanje koševa ili, prethodno, izgradnja fudbalskih igrališta, kao i brojne druge akcije koje će usrećiti naše sugrađane, a za koje mi možemo da izdvojimo iz svojih primanja”, rekao je Ćorić.

Prema njegovim riječima, ovo je samo jedan u nizu sličnih projekata Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini koje su radili i koje će realizovati u gradu, ovaj put na radost djece i sa željom da podrže njihovo zdravo odrastanje i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme.

Na uređenom sportskom terenu održan je amaterski turnir u basketu sa učešćem osam ekipa, a nagrada za učesnike je sportska oprema.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana