U maju priključenja na gradski vodovod za domaćinstva u Vlajićima

Srna
Foto: Srna

TESLIĆ - Načelnik opštine Teslić Milan Miličević najavio je da se u maju mogu očekivati prva priključenja na gradski vodovod za 122 domaćinstva iz Mjesne zajednice Vlajići.

Miličević, koji je danas je obišao gradilište, rekao je da je zadovoljan dinamikom radova na izgradnji sekundarne distributivne vodovodne mreže za Mjesnu zajednicu Vlajići, saopšteno je iz Opštinske uprave Teslić.

Podprojekat za Vlajiće predviđa priključak 122 domaćinstva na gradski vodovod, a vrijednost radova iznosi oko 460.000 KM.

"Ovo je važan projekat, jer je napokon sva domaćinstva imati redovno snabdijevanje pitkom vodom koja je biohemijski i mikrobiološki potpuno čista", rekao je Miličević.

Izgradnji vodovoda za ovu mjesnu zajednicu izvodi se u sklopu projekta izgradnje sekundarne vodovodne mreže za čečavski kraj, Vlajiće i Ljeljug, koji su započeli krajem 2020. godine.

Mještanin Vlajića Srđan Dolić očekuje da će se realizacijom projekta vodosnadbijevanja stanovništvo motivisati da ne napušta ovu mjesnu zajednicu.

"Asfalt imamo, sad dobijamo vodu i svi uslovi za normalan život su tu", rekao je Dolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana