U brodu pojačana frekvencija saobraćaja

Srna
U brodu pojačana frekvencija saobraćaja

BANjALUKA - Na graničnom prelazu Brod pojačana je frekvencija vozila u oba pravca, a na graničnom prelazu Gradiška i Velika Kladuša nema gužve na izlazu iz BiH, ali su se u međugraničnom pojasu, na ulazu u Hrvatsku, formirale kolone putničkih vozila, saopštio je Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske.

Iz AMS zbog toga mole vozače za strpljenje. Zbog radova obustavljen je saobraćaj na graničnom prelazu Deleuša-Vraćenovići sa Crnom Gorom, a za vrijeme obustave saobraćaj je preusmjeren na druge granične prelaze. Državljani BiH koji ulaze u Republiku Srpsku i BiH više ne podliježu mjeri izolacije u kućnoj sredini niti su obavezni da imaju negativan PCR test. BiH otvorila je granice prema Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori za njihove građane, dok državljani ostalih zemalja u BiH mogu ući ukoliko imaju opravdane razloge i negativan test na kovid-19, ne stariji od 72 časa.

Crna Gora je otvorila granice za državljane BiH. Srbija je otvorila svoje granične prelaze za putnički i robni saobraćaj bez neophodnog testa na virus korona i dozvole komisije.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana