Turističke brošure u Foči na Brajevom pismu

Srna
Foto: Srna

FOČA- Fočanska Turistička organizacija uručila je danas Međuopštinskoj organizaciji slijepih i slabovidih lica, čije je sjedište u Foči, 50 primjeraka integrisane turističke brošure ove opštine na Brajevom pismu.

Brošura će biti dostupna slijepim i slabovidim licima i u fočanskim info-centrima, saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Foča.

Nakon što je Muzej Stare Hercegovine organizovao izložbu tiflotehničkih pomagala, te promociju audio-vodiča i flajera na Brajevom pismu, u okviru projekta "Dodir prošlosti - inkluzija u muzeju", podršku Udruženju slijepih i slabovidih pružila je i Turistička organizacija.

"Kroz turističke brošure na Brajevom pismu, omogućili smo da turističke informacije budu dostupne i ovoj kategoriji posjetilaca", naveli su iz ove organizacije.

Ovo je ujedno i svojevrsna podrška Turističke organizacije tridesetogodišnjem jubileju Republičkog saveza slijepih i slabovidih lica, kao i za šest decenija postojanja Međuopštinske organizacije slijepih i slabovidnih lica u Foči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana