Trebinje: Prijem kod gradonačelnika za najuspješnije atletičare

Srna
Trebinje: Prijem kod gradonačelnika za najuspješnije atletičare

TREBINjE - U trebinjskoj Gradskoj upravi danas je upriličen prijem za članicu Atletskog kluba "Leotar" iz Trebinja Vanju Spaić koja je na prvenstvu BiH postala prvakinja sedmi put u bacanju koplja i oborila rekord u ovoj disciplini sa 53,5 metra, kao i za atletičare ovog i kluba "Trebinje" koji su takođe ostvarili zapažene rezultate na ovom takmičenju.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da je sa atletskim klubovima dogovoreno da svi rekviziti za treniranje ubuduće budu smješteni na stadionu u Policama, te da će biti kupljeno i profesionalno koplje za Spaićevu.

"Imali smo određenih poteškoća oko rekvizita, ali smo danas sve dogovorili i riješili nedoumice", naveo je Ćurić.

On je čestitao svim atletičarima za izvanredne rezultate koje su postigli.

Spaićeva je zahvalila gradonačelniku i Gradskoj upravi za prijem, te navela da je posebno radosna što je dobila dozvolu da ubuduće trenira na trebinjskom stadionu.

"Kolege će dobiti rekvizite za treniranje koji su ranije nabavljeni", rekla je Spaićeva.

Ona je dodala da na predstojećem Balkanskom prvenstvu u Rumuniji očekuje da će ostvariti još bolji rezultat od ovog koji je postigla na prvenstvu BiH.

Trener Atletskog kluba "Trebinje" Dragan Tomić rekao je da je prijem još jedan dokaz da je trebinjska Gradska uprava prepoznala značaj atletike kao jednog od bazičnih sportova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana