Teslić: Podrška kandidaturi Škrebića za načelnika opštine

Srna
Teslić: Podrška kandidaturi Škrebića za načelnika opštine

TESLIĆ - Opštinski odbor Socijalističke partije /SP/ Teslić podržao je kandidaturu predsjednika ovog odbora Dragutina Škrebića za načelnika opštine Teslić na predstojećim lokalnim izborima. Potpredsjednik teslićkog SP-a Dobrila Drinić Malić rekla je teslićki SP podršku očekuje od koalicionog partnera SNSD-a, s obzirom na to da su tri puta podržali njihovog kandidata za načelnika Teslića, te što ove dvije stranke u okviru koalicije na republičkom nivou uspješno sarađuju.

Malićeva očekuje da će ispred "Pokreta za Teslić" kandidaturu Škrebića podržati veliki broj poslovne zajednice, viđenijih ljudi i građana koji su nezadovoljni trenutnom situacijom u Tesliću.

"Napredak i oporavak privrede je u fokusu političkog programa Škrebića", izjavila je Malićeva na današnjoj konferenciji za novinare i dodala da Škrebić iza sebe ima uspješan privredni, politički i društveni angažman na lokalnom i republičkom nivou.

Predsjednik teslićkog Aktiva mladih SP-a Duško Petrović ukazao je na potrebu da se u ovoj lokalnoj zajednici izvrše promjene kako bi se unaprijedio položaj mladih.

Sekretar Opštinskog odbora SP-a Teslić Slavko Delić rekao je da ova partija preduzima neophodne aktivnosti za predizbornu kampanju, te da je formiran lokalni Izborni štab na čijem čelu je Ognjen Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana