Tešić: Osam odbornika – plan socijalista u opštinama Drvar, Petrovac, Glamoč i Grahovo

G.S.
Tešić: Osam odbornika – plan socijalista u opštinama Drvar, Petrovac, Glamoč i Grahovo

Glavni koordinator za rad svih opštinskih i gradskih odbora Socijalističke partije Predrag Tešić prisustvovao je sjednici Regionalnog odbora SP u Federaciji Bosne i Hercegovine (Drvar, Glamoč, Grahovo, Petrovac).

„Organizovali smo sastanak Regionalnog odbora 25. maja u Drvaru kako bismo baš na taj dan poslali snažnu poruku svim socijalistima u Republici Srpskoj i BiH da Socijalistička partija i dalje njeguje i slijedi ideale slobode i antifašizma. Drvar je u Drugom svjetskom ratu "tri puta gorio, al’ se nije švabi pokorio". I iz  posljednjeg rata narod u ovim krajevima je izašao uzdignutog čela i kao pobjednik, ali je naša obaveza da i u miru nastavimo da se borimo sa gomilom problema sa kojima se suočavamo na ovim prostorima", rekao je Tešić.

Socijalistička partija je u periodu nakon povratka našeg naroda na ove prostore jedno vrijeme bila vodeća partija.

„Socijalistička partija je sigurna u ostvarivanje dobrog političkog rezultata u ovim opštinama. Narod ovog kraja je tradicionalno okrenut našoj partiji i našim vrijednostima i smatram da je pravo vrijeme da klica socijalizma ponovo bukne na ovom području", poručio je Tešić.

On je istakao da je cilj socijalista u ovim opštinama imati 8 odbornika na predstojećim Lokalnim izborima, te je poželio puno sreće i uspjeha u daljem radu svim odborima SP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana