Sutra svečano otvaranje ljetnje turističke sezone u Trebinju

SRNA
Foto: SRNA

TREBINjE - U Trebinju će sutra svečano biti otvorena ljetnja turistička sezona, najavljeno je iz gradske Turističke organizacije.

U okviru manifestacije biće održano niz zanimljivih sadržaja i dešavanja različitog karaktera, a sam koncept zamišljen je kao mini sajam - skup turističkih organizacija i subjekata iz zemalja regiona sa kojima ovaj grad intenzivno sarađuje.

Tokom sajma 11 turističkih organizacija, kao i dva nacionalna parka iz BiH, Srbije i Crne Gore predstaviće svoje turističke ponude građanima Trebinja i brojnim posjetiocima koji se tokom vikenda očekuju u ovom gradu.

Prema programu manifestacije, u Ulici Jovana Dučića, od 10.00 do 14.00 časova biće priređen svečani program koji obuhvata promociju ponude gostujućih turističkih subjekata u okviru brendiranih promotivnih štandova, uz video-prezentacije destinacija, raznovrstan kulturno-umjetnički program, zabavni sadržaj i dječiji karneval.

U okviru večernjeg programa od 21.30 časova biće priređen koncert popularnog "Dejan Petrović Big benda". Programom manifestacije za večeras je predviđeno predstavljanje nove ljetnje promotivne kampanje Turističke organizacije Trebinje. Manifestaciju "Svečano otvaranje ljetnje turističke sezone - Trebinje 2022" organizuju Grad Trebinje i gradska Turistička organizacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana