Srđan Todorović reizabran za predsjednika dobojskih socijalista

Srna
Foto: Srna

DOBOJ - Srđan Todorović danas je reizabran za predsjednika Gradskog odbora Socijalističke partije /SP/ Doboj.

Todorović, koji je kao jedini kandidat jednoglasno izabran na konstitutivnoj sjednici Gradskog odbora SP, rekao je novinarima da je izabran i novi sastav Izvršnog odbora koji je donio odluku o formiranju Izbornog štaba.

"To znači da smo mi od danas i zvanično u predizbornoj kampanji i u narednom periodu ćemo mobilisati sve aktiviste i simpatizere SP-a u Doboju i našoj izbornoj jedinici s ciljem da napravimo što bolji izborni rezultat", istakao je Todorović.

On je rekao da očekuje dobar izborni rezultat kako bi ova partija značajno uticala na kreiranje politika buduće vladajuće koalicije na republičkom nivou, ali i u Doboju.

Todorović kaže da je na konstitutivnoj sjednici dobojskog SP izabrano i novo rukovodstvo i da je za potpredsjednika imenovan Slavko Gligorić, a za sekretara Dajana Grujić.

"U sastav Gradskog odbora kooptirali smo i nekoliko novih članova iz strukture koja je ranije rukovodila Gradskim odborom DNS-a uključujući i Slavka Gligorića, poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske koji je odlučio da svoj politički rad nastavi u okviru SP", rekao je Todorović.

On je najavio da se večeras u 19.00 časova održava i Izborna konferencija Aktiva žena dobojskog SP, a kao jedini kandidat za predsjednika ovog organa predložena je Branislava Dević, koja obavlja ovu funkciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana