Srbac: Na prodaju još jedan stan za mlade

D. J.
Srbac: Na prodaju još jedan stan za mlade

SRBAC - Mladi bračni parovi u Srpcu mogu da konkurišu za kupovinu stana po povoljnim uslovima, a javni poziv koji je raspisao načelnik opštine Mlađan Dragosavljević otvoren je do 17. juna ove godine.

Riječ je o trosobnom stanu, površine oko 69 kvadratnih metara, u zgradi za mlade bračne parove koja je u izgradnji. Dostupan je za kupovinu nakon odustajanja jednog od korisnika sa konačne rang-liste, a nalazi se na drugom spratu ove zgrade.

Cijena je definisana odlukom Skupštine opštine Srbac i iznosi 1.200 KM po kvadratnom metru, a uvid u izvod iz projekta na kojem je vidljiv tlocrt stana dostupan je na internet stranici opštine Srbac.

Dragosavljević je rekao da je ovo jedna od njihovih brojnih pronatalitetnih mjera i prvi ovakav projekat u Republici Srpskoj kojim će se dodijeliti 20 stanova površine od 59,75 do 71,55 kvadratnih metara po podsticajnoj cijeni, a radovi bi trebalo da budu okončani do kraja ove godine.

Potencijalni kandidati, između ostalog, moraju biti državljani Republike Srpske i BiH i imati mjesto prebivališta u Srpcu najmanje 12 mjeseci prije raspisivanja konkursa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana