Sportisti i kuvari pomažu dječaku Ognjenu Drljači

Marijana Miljić Bjelovuk
Foto: GS

LAKTAŠI - Na humanitarnom treningu koji će večeras biti održan na trgu u Laktašima biće prikupljan novac za liječenje šestogodišnjeg dječaka Ognjena Drljače koji boluje od epilepsije.

Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić rekao je da je inicijativu za organizovanje humanitarnog treninga pokrenuo Klub borilačkih sportova "Vuk" s ciljem da bude prikupljeno što više novca za liječenje šestogodišnjeg Ognjena koji živi sa ocem, a koji je borac prve kategorije.

- Za takve humanitarne akcije oni uvijek imaju našu podršku. Dogovorili smo se da im večeras ustupimo trg. Pored spotskih klubova učešće u ovoj akciji uzeće i kulturno-umjetnička društva, te veliki broj nevladinih organizacija - rekao je Bojić "Glasu Srpske". 

On je naveo i da će na trgu biti i vrsni kuvari Bojan Dragić i Predrag Tošić koji će spremati jela za sve prisutne.

- Sav prikupljeni novac biće proslijeđen za Ognjenovo liječenje koje je itekako skupo, jer često putuje i u unostranstvo i sve to iziskuje veliku sumu novca. Mi smo do sada pomagali koliko smo bili u mogućnosti. Nastavljamo u tom pravcu. Ovim putem pozivamo i građane da se odazovu u što većem broju i da pomognu našem Ognjenu koliko mogu - naveo je Bojić.

Svi koji žele pomoći šestogodišnjem Ognjenu Drljači mogu to učiniti uplatom u Atos banci na broj žiro - računa 5676035000229111 na ime Borislav Drljača.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana