So Pale: Tri odbornika DEMOS-a vratila mandate

Srna
So Pale: Tri odbornika DEMOS-a vratila mandate

PALE - Odbornici Demokratskog saveza - DEMOS u Skupštini opštine Pale Aco Stanišić, Dejan Kojić i Srđan Butulija vratili su odborničke mandate osvojene na lokalnim izborima održanim u novembru 2020. godine.

Stanišić i Kojić odlučili su se na ovaj potez jer već obavljaju izvršne funkcije u preduzećima "Elektrodistribucija" Pale i "Vodovod i kanalizacija" Pale, dok je Butulija na posljednjoj sjednici izbran za zamjenika načelnika opštine Pale, pa žele da daju prostora svojim stranačkim kolegama koji su ostvarili zavidne rezultate na proteklim izborima, saopšteno je iz DEMOS-a.

"Ovaj čin još jedan je od pokazatelja dosljedne politike paljanskog DEMOS-a i toga da ova ogranizacija nije samo interesna skupina usmjerena na uspjeh nekolicine pojedinaca, već ozbiljna politička organizacija koja uvažava zalaganje svih svojih članova, te poštuje podršku koju su građani dali svakom kandidatu DEMOS-a, kako pojedinačno, tako i listi u cjelini", navodi se u saopštenju.

Nakon vraćanja mandata Stanišića, Kojića i Butulije, odbornici DEMOS-a u paljanskoj skupštini su, uz Bojana Čvora, Predrag Blagojević, Bojan Vuković i Ivan Jugović, koji će, kako je saopšteno, nastaviti rad u interesu svih građana Pala.

Opštinski odbor DEMOS-a Pale zahvalio se sugrađanima na ukazanom povjerenju, te poručio da će i u narednom periodu sva svoja znanja i resurse usmjeriti na rast i razvoj opštine i u interesu svih građana, trudeći se da ne iznevjere ukazano povjerenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana