Rajčević: SNSD spremno dočekuje predstojeće lokalne izbore

Srna
Rajčević: SNSD spremno dočekuje predstojeće lokalne izbore

ZVORNIK - Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević istakao je danas u Zvorniku da SNSD spremno dočekuje predstojeće lokalne izbore i ocijenio da je s tim u vezi stanje u izbornoj jedinici sedam tradicionalno dobro.

"U Zvorniku imamo dobro organizovanu lokalnu stranačku strukturu, imamo kandidata za gradonačelnika - Zorana Stevanovića i sjajnu listu i tu neće biti nikavih iznenađenja", rekao je Rajčević.

Rajčević je, prije sjednice Izbornog štaba SNSD-a za izbornu jedinicu sedam, rekao novinarima da je ova izborna jedinica uvijek bila tradicionalno uporište SNSD-a i da nema razloga da tako ne bude i ovaj put, te dodao da ove godine stranka ima novi koncept koji je nazvan "Štab u pokretu".

"Po tom konceptu cilj nam je da obiđemo svaki lokalni odbor SNSD-a u Republici Srpskoj, kao i u onim jedinicama lokalne samouprave u Federaciji BiH gdje SNSD izlazi ili sa listom ili sa kandidatom za načelnika, kako bi ostvarili neposredan kontakt sa aspekta Izbornog štaba sa lokalnim organizacijama SNSD-a", kaže Rajčević.

On je dodao da se želi dobiti prava informacija sa terena o stanju stranačke organizacije i o onome šta se do sada uspjelo ostvariti.

"Posebno smo spremi i mobilisani i mislim da će ovo biti brljantna pobjeda SNSD-a i da će po pitanju predstojećih izbora sigurno biti ostvaren izborni cilj koji je pred nas stavio Izvršni komitet SNSD-a, a to je pobjeda u 80 odsto jedinica lokalne samouprave", istakao je Rajčević.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Zvornik Zoran Stevanović naglasio je da je zvornički SNSD spreman za izbore i da uvijek ide na pobjedu kad je riječ o kandidatu za gradonačelnika i odborničkoj listi koja je ubjedljivo najjača.

"Zajedno sa svojim koalicionim partnerima pokazali smo do sada dobre rezultate i prilikom izbora, a nakon izbora svojim radom. Mislim da sugrađani znaju da je to opcija koju ne treba mijenjati", rekao je Stevanović.

Ističući da Zvornik ima dobru saradnju sa svim niovima republičke vlasti, posebno sa Vladom Republike Srpske, Stevanović je ocijenio da će u Zvorniku i u naredne četiri godine biti ista postavka vlasti koja će nastaviti put napretka za dobro svih njegovih stanovnika.

On je naglasio da zvornički SNSD sa svojim koalicionim partnerima uvijek ide naprijed, svojim radom dokazuje da se za izbore priprema tokom sve četiri godine, ali sa zadatkom da neposredno pred izbore podsjeti sugrađane šta je sve urađeno za dobro svih i da se predstave novi planovi i projekti.

Sastanku su prisustvovali predstavnici SNSD-a i kandidati za načelnike opština i gradonačelnika sa regije Birač, odnosno Izborne jedinice sedam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana