Prnjavorski učenici humanitarci od malih nogu

Srna
Prnjavorski učenici humanitarci od malih nogu

PRNjAVOR - Učenici Osnovne škola “Branko Ćopić” iz Prnjavora pripremili su večeras program kojim su obilježili Međunarodni dan djeteta i Međunarodni dan humanosti, a sav prihod od ulaznica i od prodaje dječijih rukotvorina biće usmjerena đacima slabijeg materijalnog stanja.

Direktor škole Jasmina Malešević rekla je Srni da su večeras prikupljali dio sredstava za humanitarni projekat “Obrok ljubavi” kroz koji škola ostvaruje divnu saradnju sa djecom i roditeljima.

“Zajedno vrijedno radimo zbog čega sam ponosna”, rekla je Maleševićeva.

Ona je napomenula da su učenici izvođenjem predstave “Magareće godine” po djelu Branka Ćopića i nastupom u “Talent šou” pokazali koliko je u ovoj školi talentovane djece.

“Promovisali smo njihovo umijeće u plesu, muzici, glumi. Škola je tu da prepozna i njihove sklonosti u matematici i prirodnim naukama, poznavanju jezika i da dalje usmjerava njihov razvoj”, rekla je Maleševićeva.

Školske sekcije domaćinstva i tehničkog obrazovanja izradile su predmete i društvene igre za prodajnu izložbu koja je bila upriličena prije priredbe u Domu kulture, a u holu škole biće i sutra od 10.30 do 13.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana