Prnjavor: Premijerno gostovanje mladih glumaca iz Čelinca

Srna
Prnjavor: Premijerno gostovanje mladih glumaca iz Čelinca

PRNjAVOR - Izvođenjem pozorišne predstave “Naše stvari” Dramske sekcije Čelinac večeras je u Prnjavoru nastavljena 6. pozorišna revija “Prnjavor i prijatelji”.

Reditelj predstave Nikolina Jovičić rekla je Srni da je predstava nastala kao autorski tekst svih koji rade u Dramskoj sekciji, a ukazuje na dječije viđenje odnosa sa roditeljima, u školi i svakodnevnih situacija sa kojima se susreću u životu.

“Drago nam je da smo večeras u Prnjavoru jer nam je ovo prvo gostovanje izvan Čelinca sa našom prvom predstavom”, rekla je Jovičićeva.

Ona je navela da Dramska sekcija u Čelincu postoji godinu i po dana, a u svom sastavu ima 16 članova uzrasta od osam do 14 godina.

“Od osnivanja radimo bez prekida, a ni korona nas nije zaustavila u aktivnostima. Za iduću godinu imamo u planu snimiti film na temu plesa i na scenu postaviti dvije nove predstave”, rekla je Jovičićeva.

Milica i Marija Topić u predstavi imaju po četiri uloge. Jednoglasne su u ocjeni da im nije teško uživiti se u više likova, a da je rad u Dramskoj sekciji zanimljiv i zabavan.

Pozorišna revija u Prnjavoru biće nastavljena i narednog mjeseca kada će se pozorišnoj publici u ovoj opštini predstaviti glumci iz Novog Grada, Doboja i Laktaša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana