Prnjavor: Počela revija pozorišnih predstava

Srna
Prnjavor: Počela revija pozorišnih predstava

PRNjAVOR - Izvođenjem predstave "Instagram: ja = 0: 1" u prnjavorskom Domu kulture danas je počela Revija pozorišnih predstava za polaznike vrtića i učenike osnovnih i srednjih škola.

Organizator Revije povodom obilježavanja 24. marta, Dana opštine Prnjavor je Dramska scena Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" Prnjavor.

Rukovodilac Dramske scene Brankica Radonjić rekla je Srni da su u repertoar ovogodišnje revije uvrštene predstave za sugrađane svih uzrasta.

"Današnjom predstavom za tinejdžere smo na njima razumljiv način obradili temu lažnog života na društvenim mrežama. Za srednjoškolce i starije osnovce pripremamo predstavu žTo nisam jaž koja ozbiljno i direktno upozorava na opasnosti na internetu, kao i predstavu baziranu na motivima romana žMali princž pod nazivom žI ne bi predstavaž, koja je autorski projekat našeg Omladinskog ansambla", navela je Radonjićeva.

Ona je dodala da je za djecu iz vrtića i učenike najnižih razreda osnovnih škola pripremljena premijera "Svi smo lijepi" koja ukazuje zašto je unutrašnja ljepota važnija od spoljašnje.

Naredna predstava "Princ bez miraza" sa temom prava ljubav naspram materijalnih interesa predviđena je u srijedu, 22. marta, od 17.00 časova za učenike trećih i četvrtih razreda OŠ "Branko Ćopić" Prnjavor i Područne škole Štrpci.

Pozorišna revija trajaće do 31. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana