Prijetio načelniku Kneževa

N. B.
Prijetio načelniku Kneževa

Kneževo - Policija radi na rasvjetljavanju incidenta koji se desio ispred kuće načelnika Kneževa Gorana Borojevića, gdje je Savo Lulić (69) prijetio prvom čovjeku ove opštine i njegovoj porodici, a potom se povrijedio.

Sve se desilo u ponedjeljak poslijepodne, kada je Lulić došao u dvorište Borojevića. Načelnik je izašao iz kuće kada je čuo buku.

- Krenuo sam prema njemu i on je počeo da bježi. U jednom trenutku se sapleo, pao i povrijedio se. Ja sam pozvao policiju. Nisam ga ni taknuo - kazao je Borojević. Dodao je da Lulić od opštine traži da mu prizna status ratnog vojnog invalida.

- Nisam siguran o čemu se tačno radi. To je u nadležnosti opštinskih službi - kazao je Borojević. Istakao je da mu je Lulić i ranije prijetio, što je prijavio policiji.

- Lulić je zbog ovih prijetnji ispitan u policiji. On je inspektorima rekao da je načelniku dostavio dokumentaciju u kojoj traži da mu se priznaju prava iz oblasti boračko-invalidske zaštitu. Tvrdi i da je u opštinu dostavio i presudu Vrhovnog suda RS kojom su mu priznata prava, a da se u opštinskim službama oglušuju na presudu - rekao je izvor “Glasa Srpske”.

Nezvanično, Lulić, koji je sa povredom ruke prevezen u Dom zdravlja u Kneževu, a potom u Univerzitetski klinički centar RS, policiji je ispričao da ga je Borojević udario i da se tako povrijedio. U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da rade na rasvjetljavanju slučaja. Sa Lulićem juče nismo uspjeli da stupimo u kontakt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana