Prijedorski Demos i NDP u koaliciji izlaze na izbore: Cilj klub odbornika

Srna
Prijedorski Demos i NDP u koaliciji izlaze na izbore: Cilj klub odbornika

PRIJEDOR - Pod imenom Koalicija Demos–NDP ove dvije stranke nastupiće u Prijedoru zajedno na lokalnim izborima, najavio je danas predsjednik Gradskog odbora Demosa Prijedor Tomislav Prpoš.

- Vođeni smo idejom ukrupnjavanja političke scene u Prijedoru, pa i u Republici Srpskoj. Mislim da zajednički možemo stići do promovisanog cilja – odbornički klub u Skupštini grada Prijedora, a politički ciljevi ove dvije stranke su bliski, tako da mislim da će glasači prepoznati naše namjere - rekao je Prpoš na konferenciji za novinare u Prijedoru.
On je izrazio ubjeđenje da će ova koalicija postići dobar rezultat, dodajući da je CIK BiH ovjerio ovu koaliciju i da predstoji dosta rada.

Povjerenik Gradskog odbora NDP-a Prijedor Silvi Milanović rekla je da su svima koji prate politički život u Prijedoru poznate turbulencije koje su ovu stranku pratile do sada.

- To nas nije omelo i mi i dalje radimo punom parom i prisutni smo na političkoj sceni. Sa Demosom smo dogovorili zajednički nastup i očekujemo tri odbornika - rekla je Milanovićeva.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana