Prijedor: Za pomoć bolnici do sada prikupljeno oko 340.000 KM u novcu i robi

Srna
Prijedor: Za pomoć bolnici do sada prikupljeno oko 340.000 KM u novcu i robi

PRIJEDOR - U akciji prikupljanja sredstava za unapređenje rada i funkcionisanja bolnice "Doktor Mladen Stojanović" Prijedor do sada je prikupljeno oko 340.000 KM u novcu i robi uz učešće četrdesetak privrednika i fizičkih lica sa prijedorskog područja, saopštio je danas odbor zadužen za koordinaciju ovih aktivnosti.

Član Odbora Mladen Jelača zahvalio je svim privrednicima i pojedincima za pomoć i pozvao građane da se priključe ovoj akciji u skladu sa mogućnostima.

"Naši građani nas trebaju i treba da im pružimo ono što je neophodno da u slučaju potrebe budu liječeni na adekvatan i kvalitetan način", rekao je Jelača.

Osim aparata, higijenskog materijala i zaštitnih sredstava koji su već nabavljeni kroz pojedinačne donacije, odbor za praćenje i korištenje sredstava koordinira nabavke u skladu sa iskazanim potrebama bolnice.

"Cilj nam je da se izvrše neophodne nabavke kako bi mogli odgovoriti izazovima u ovoj situaciji.

Radimo u skladu sa potrebama naše bolnice, da bismo pružili zaštitu i adekvatno liječenje našim sugrađanima", dodao je Jelača.

Odbor je imenovan na prijedlog Gradskog štaba za vanredne situacije, a, osim Jelače, čine ga Enes Kahrimanović i Goran Bojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana