Prijedor: Radaković pristupila SPS

G.S.
Prijedor: Radaković pristupila SPS

PRIJEDOR - Odbornik u Skupštini grada Prijedora Slađana Radaković pristupila je Socijalističkoj partiji Srpske i ubuduće će djelovati u klubu odbornika SPS, saopštili su iz Gradskog odbora SPS Prijedor. Radakovićeva je nakon sastanka sa predsjednikom SPS Prijedor Duškom Miletićem istakla da hoće da doprinese ispunjenju ciljeva i politika SPS.

- Nastavljam djelovanje sa vrijednim ljudima koji imaju konkretne ciljeve i narodne politike. Podrška SPS-u je ujedno i podrška mladim ljudima koji velikom energijom i radom mijenjaju stvari na bolje - poručila je Slađamna Radaković.

Predsjednik Gradskog odbora SPS Prijedori nosilac liste Socijalistička partija Srpske - SPS - Goran Selak u izbornoj jedinici 1 Duško Miletić poželio je dobrodošlicu Radakovićevoj i poručio da jačanjem partije, jačaju i kapaciteti kojima SPS može da utiče na rješavanje realnih problema sa kojima se narod bori.

- Imamo široku podršku jer se borimo za rješenja koja ljudi podržavaju bez obzira na političku pripadnost. SPS okuplja vrijedne i dobre ljude i nije čudno što smo jedina partija u Srpskoj koja bilježi stalan rast - istakao je Miletić.

Slađana Radaković je na Lokalnim izborima 2020. godine nastupila kao nezavisni kandidat i dobila je 1044 glasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana