Prijedor: Firma "Centar dizel motora" poklonila agregat Domu zdravlja

Srna
Prijedor: Firma "Centar dizel motora" poklonila agregat Domu zdravlja

PRIJEDOR - Prijedorska firma "Centar dizel motora" danas je Domu zdravlja poklonila agregat vrijedan 7.030 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović izjavio je da je kontaktirao vlasnika firme za kupovinu ovog agregata da bi se pomoglo Domu zdravlja, te mu zahvalio za pokazanu društvenu odgovornost.

Pavlović je istakao da je ovim otklonjena opasnost da se ponove problemi sa vakcinama koje je Prijedor nedavno imao, te je pozvao i ostale firme da budu društveno odgovorne i da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu ustanovama u gradu na ovaj ili sličan način.

Pomoćnik direktora Doma zdravlja Prijedor Dijana Đerić rekla je da je automatski agregat nešto što je ustanovi potrebno već duži period i zahvalila je donatoru u ume svih zaposlenih.

Direktor firme Zdravko Marjanović izjavio da je ovo bila dobra prilika da se pomogne zdravstvenoj ustanovi, jer su uvidjeli da za tim postoji potreba.

"Potreba je da svaka firma, svaka ustanova ima agregat. Nestaje struje i vjerujem da će im ovaj agregat biti od koristi u održavanju rashladnih uređaja i drugih uređaja u sistemu", rekao je Marjanović.

"Centar dizel motora" Prijedor postoji od 2003. godine kada je imala dva radnika, a sada ih zapošljava 18 i smještena je u krugu Celpaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana