Povelja opštine predsjedniku Rogatica Srpske za doprinos razvoju

Srna
Povelja opštine predsjedniku Rogatica Srpske za doprinos razvoju

ROGATICA - Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić rekao je Srni da će sutra najveće opštinsko priznanje - Povelju opštine Rogatica uručiti predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović za njen doprinos u razvoju ove lokalne zajednice.

On je dodao da je Cvijanovićeva svojim radom duži niz godina iskazala sve ono što treba da radi jedan patriota u Republici Srpskoj.

Jagodić je istakao da je Cvijanovićeva sa timom ljudi pomogla opštini, pa tako i ovo priznanje dodjeljuju i tom timu.

“Opšta politika koju vode predsjednik Željka Cvijanović i ekipa zajedno sa njom, je dobrobit i za Rogaticu i za Republiku Srpsku i to je ono što nas je opredijelilo da predsjednika Srpske nagradimo našim najvećim opštinskim priznanjem”, naveo je Jagodić.

Načelnik opštine Rogatica je podsjetio da je Vlada Republike Srpske obezbijedila 500.000 KM za dva projekta u opštini Rogatica, a riječ je o izgradnji Gradske tržnice za šta je odobreno 350.000 KM i proširenju Dječijeg vrtića “Bambi” u ovom gradu sa 150.000 KM.

Jagodić je naglasio da je ovih dana otvara tender za radove na proširenju vrtića, te da će uskoro biti odabrani izvođači za Gradsku tržnicu u Rogatici.

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović sutra u 16.50 časova posjetiće Spomen-sobu i položiti vijenac poginulim borcima Vojske Republike Srpske u Rogatici.

U 17.00 časova Cvijanovićeva će prisustvovati svečanoj sjednici povodom Dana i krsne slave opštine Rogatica, najavljeno je iz kabineta predsjednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana