Pokloni za majku osmoro djece iz Trebinja

Srna
Pokloni za majku osmoro djece iz Trebinja

Trebinje - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je u trebinjskom porodilištu posjetio Mirjanu Kurajicu koja je rodila osmo dijete i uručio joj dječija kolica i buket cvijeća.

Ćurić je, poželjevši Mirjani brz oporavak, istakao da će grad i naknadno podržati ovu porodicu, kao što je to uradio i ranije kada je ona u okviru programa zapošljavanja članova porodica sa troje i više djece, dobila posao u “Hidroelektranama na Trebišnjici”.

“Kurajice su veoma vrijedna porodica koja se bavi poljoprivredom i grad će im u narednom periodu pomoći u njihovoj djelatnosti”, rekao je Ćurić.

Direktor preduzeća “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović je, u ime srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Mirjani čestitao i uručio poklon.

Direktor Bolnice u Trebinju Ljubica Miljanović istakla je da joj je veoma drago što je Mirjana svoje osmoro djece rodila upravo u trebinjskom porodilištu.

Miljanovićeva je navela da se ova zdravstvena ustanova trudi da podigne nivo usluga na Odjeljenju ginekologije i akušerstva, te da porodilje uskoro mogu da očekuju i uslugu epiduralne anestezije.

Porodica Save i Mirjane Kurajice živi u naselju Gorica, gdje imaju svoj štand na kojem prodaju voće i povrće.

Osim djevojčice, koja je juče rođena, Kurajice imaju još šest kćeri i jednog sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana