Počela vaskršnja akcija za pomoć najugroženijim

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA - Srbsko sabranje “Baštionik” iz Banjaluke započelo je vaskršnju dobrotvornu akciju pod nazivom “Budimo ljudi” u okviru koje će biti uručena pomoć porodicama sa više djece, samohranim roditeljima, staračkim porodicama, bolesnim licima i drugim.

Iz “Baštionika” navode da se pomoć prikuplja u hrani (brašno, ulje, tjestenina, riža, pasulj, konzervirana hrana, suvomesnati proizvodi, slatkiši), sredstvima za higijenu i novcu.

“Novčana sredstva u okviru svojih mogućnosti (paket pomoći košta oko 60 KM), možete uplatiti na naš žiro račun broj 567-241-27000282-31 sa naznakom donacija-Budimo ljudi ili putem pejpal naloga”, pojašnjavaju u ovom udruženju.

Svi zainteresovani svoj prilog mogu ostaviti u jednoj od kutija “Baštionika” koje se nalaze u pravoslavnim hramovima, aktivistima ovog udruženja uz evidentiranje priloga putem priznanice ili u sjedištu “Baštionika” (knjižara “Riznica” u hotelu Vidović u Jevrejskoj ulici).

Detaljnije informacije u vezi sa preuzimanjem i prevozom pomoći zainteresovani mogu da dobiju na telefone broj 065/526-873 i 065/792-341 ili na mejl adresu info@bastionik.org.

Iz “Baštionika” podsjećaju da je u dosadašnjim akcijama, zahvaljujući prilozima građanma, uručeno više od 1.000 paketa pomoći.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana