Petrovo: Potpisani ugovori sa Omladinskom bankom o realizaciji tri projekta

Srna
Petrovo: Potpisani ugovori sa Omladinskom bankom o realizaciji tri projekta

PETROVO - U Petrovu su danas tri neformalne grupe mladih potpisale ugovore sa lokalnom Omladinskom bankom ukupne vrijednosti 4.336 KM, a sredstva su namijenjena za sanaciju fudbalskog igrališta u Karanovcu, izgradnju ljetnikovca na izletištu Vrela u Sočkovcu i izgradnju dječijeg igrališta u Petrovu.

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković zahvalio je Fondaciji "Mozaik" kao realizatoru projekta i mladima koji su se javili na javni poziv, te izrazio uvjerenje da su ovakvi projekti mali koraci ka boljim uslovima za život na ovom prostoru, navodi se u saopštenju opštinske uprave Petrovo.

Program Omladinska banka predstavlja nastavak saradnje u četvorogodišnjem periodu 2019-2023. godine, tokom kojeg će opština Petrovo i Fondacija "Mozaik" zajedno podržati projekte i mikrobiznise.

U ovoj godini već je potpisan ugovor za realizaciju projekta grupe mladih Karanovčana "Ljepše i sigurnije", koji je nastavak izgradnje i opremanja igrališta u neposrednoj blizini crkve u Karanovcu, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana