Odbornik iz Kneževa pristupio SP

GS
Odbornik iz Kneževa pristupio SP

KNEŽEVO- Petko Dukić bivši odbornik Selakove partije u Skupštini opštine Kneževo napustio je danas tu stranku i pristupio SP.

Tom prilikom izjavio je da napušta tzv SPS zbog načina na koji se vodi politika u toj stranci, te zbog iznevjerenih obećanja Gorana Selaka prema građanima Srpske.

"Pristupio sam SP jer je to jedina ozbiljna i prava partija ljevice i socijalista u Srpskoj. Ovo je partija koja postoji 29 godina, sa ozbiljnim kadrovima i politikama od interesa za građane Srpske", rekao je Dukić.

On je još dodao da je partija kojoj je pripadao u ozbiljnoj krizi, te da je napuštaju članovi i čitavi odbori po Republici Srpskoj.

"Oni su dezorijentisani, bez jasnih ideja, politika i vizije razvoja Srpske. Nisam prepoznao kojoj politici pripadaju, a ona sigurno nije politika socijalističkih ideja. Zbog toga sa ponosom nastavljam svoje političko djelovanje u SP", poručio je Dukić.

Aleksandar Plazinić, predsjednik OO SP Kneževo: "Zahvaljujem se Petku Dukiću i njegovom timu što su se odlučili da svoje političko djelovanje nastave u Socijalističkoj partiji. U međusobnim razgovorima konstatovano je da je rad za dobrobit građana Kneževa i RS zajednički prioritet i u tom kontekstu je i ostvarena ova saradnja"

Dobrodošlicu u redove SP poželjeli su mu potpredsjednik SP Davor Strika i potpredsjednik Regionalnog odbora SP u IJ 3 Goran Bobar.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana