Odbori Demosa i Prve SDS u Doboju nastupaju zajedno i podržavaju Jerinića

Srna
Odbori Demosa i Prve SDS u Doboju nastupaju zajedno i podržavaju Jerinića

DOBOJ - Gradski odbori Demosa i Prve SDS u Doboju potpisali su danas koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima pod sloganom "Doboj prije svega" i podržali kandidata SNSD-a Borisa Jerinića za gradonačelnika.

Predsjednik Gradskog odbora Demos Slađan Jović, koji je i nosilac zajedničke liste za odbornike u gradskom parlamentu, očekuje dobar izborni rezultat, s obzirom na to da su na listi ugledni privrednici, kao i istaknuti radnici u svim oblastima društva.

Jović je naveo da koalicioni sporazum podrazumijeva i podršku kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Doboja Borisu Jeriniću.

Predsjednik Gradskog odbora Prva SDS Petar Ostojić smatra da je sporazum dobra osnova budućeg rada na dobrobit ove lokalne zajednice.

Današnjem potpisivanju prisustvovao je i Boris Jerinić, koji je kao aktuelni gradonačelnik Doboja pohvalio dosadašnju saradnju sa Demosom, koji u Skupštini grada Doboja ima dva odbornika.

"U proteklom periodu, kroz podršku Skupštine i odbornika Demosa, mnogo je urađeno na građenju stabilne političke situacije i otvaranju niza projekata u Doboju, što je vidno na svakom koraku. Želim da tu saradnju i dobru praksu nastavim", izjavio je Jerinić novinarima.

Danas je predstavljena i zajednička lista koja broji 36 kandidata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana