Novogodišnji paketići za djecu u sokolačkim selima

Srna
Novogodišnji paketići za djecu u sokolačkim selima

SOKOLAC - Članovi Udruženja građana "Sveti Vasilije Ostroški" uručili su novogodišnje paketiće djecu u sokolačkim selima, rekao je Srni predsjednik Udruženja Dejan Elez.


Elez je naveo da su u humanitarnoj akciji pod nazivom "Pomoći može mlad i star da svako dijete dobije dar", pokrenutoj prije Nove godine, prikupili više od 400 novogodišnjih paketića.

Elez je naglasio da su danas članovi Udruženja, zajedno sa Djedom Mrazom, paketiće uručili na području Ravne Romanije, Podromanije, Bjelosavljevića, Stjenica, Knežine, Sokolovića i Žljebova, a sutra će na području Ćavarina i nekoliko sokolačkih sela do kojih danas nisu stigli.

On je istakao da će najvjerovatnije, ukoliko preostane paketića, krug podjele biti proširen za djecu u višečlanim i socijalno-ugroženim porodicama u nekoliko sela u susjednim opštinama Pale, Rogatica i Han Pijesak.

U porodici Antonić na Ravnoj Romaniji rekli su Srni da je njihova kćerka Nina presrećna zbog paketića koji je dobila od Djeda Mraza kod kuće i da akcija Udruženja "Sveti Vasilije Ostroški" zaslužuje sve pohvale od roditelja.

Udruženje građana "Sveti Vasilije Ostroški" je dobrovoljno, neprofitno i nestranačko udruženje, osnovano 2019. na Sokocu, a okuplja članove iz ove i susjednih opština.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana