Nove naredbe Bijeljinskog štaba za vanredne situacije: Zabranjeno okupljanje na javnim mjestima

GS
Nove naredbe Bijeljinskog štaba za vanredne situacije: Zabranjeno okupljanje na javnim mjestima

BIJELjINA - Gradski Štab za vanredne situacije usvojio je na današnjoj sjednici naredbu kojom je Policijska uprava Bijeljina zadužena da kontroliše lica koja se pojavljuju ispred Kvantaške pijace, saopšteno je iz bijeljinske Gradske uprave.

Na sjednici je usvojena i naredba Štaba kojom će od sutra biti zabranjeno okupljanje na javnim mjestima na području grada Bijeljina, u gradskom parku, izletištima i vikend naseljima na području grada, kao i kod teretana na otvorenom.

- Nadzor nad sprovođenjem ove naredbe vršiće Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske - Policijska uprava Bijeljina - navedeno je u saopštenju.

Štab za vanredne situacije grada Bijeljina preporučio je trgovinskim centrima, apotekama i bankama da utorkom i petkom od sedam do deset časova pružaju usluge isključivo licima sa navršenih 65 i više godina, uz pridržavanje svih mjera zaštite koje se odnose na dezinfekciju, socijalno rastojanje i boravak u prostoriji do tri lica.

- Licima mlađim od 65 godina preporučuje se da u navedenom periodu ne obavljaju kupovinu i poslove u bankama - naveli su iz gradskog Štaba za vanredne situacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana