Nevladina organizacija “Milenijum”: Prikupljaju slatkiše za djecu iz socijalnih kategorija

D. J.
Nevladina organizacija “Milenijum”: Prikupljaju slatkiše za djecu iz socijalnih kategorija

SRBAC - Nevladina organizacija “Milenijum” iz Srpca pokrenula je 18. godinu zaredom humanitarnu akciju “Jedan slatkiš-jedno dijete” u okviru koje prikuplja slatkiše za djecu iz socijalno ugroženih i višečlanih porodica.

Izvršna direktorica “Milenijuma” Sanela Vidović kaže da će slatkiši biti upakovani u poklon-paketiće koji će se uručiti djeci pred novogodišnje praznike.

- Ovih dana postavili smo ukrasne kutije u škole, javna preduzeća i prodavnice širom srbačke opštine pa pozivam građane da podrže akciju, ubace barem jedan slatkiš u kutiju i uljepšaju praznike onima kojima je to najpotrebnije - rekla je Vidovićeva.

Ona je dodala da će se prikupljati i novčani prilozi, a uplate se mogu izvršiti do 24. decembra na račun NVO “Milenijum” koji je otvoren u NLB Banci na broj: 56201080237501-83.

- Prošle godine na ovaj način podijelili smo oko 300 paketića za djecu iz socijalnih kategorija, koja se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad. Nadamo se dobrom odzivu donatora i ove godine jer će mnogim mališanima ovo biti jedina prilika da dobiju paketić za praznike - istakla je Vidovićeva.

Akciju “Milenijuma” podržali su i Udruženje građana “C.E.Z.A.R.”, Savjet učenika Centra srednjih škola “Petar Kočić” i Crveni krst.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana