Naredna "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" biće još sadržajnija i atraktivnija

Srna
Naredna "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" biće još sadržajnija i atraktivnija

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Ovogodišnja manifestacija "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" bila je uspješna uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima jer je privukla brojne građane, kažu u opštinskoj upravi i najavljuju da će naredna biti još sadržajnija i atraktivnija.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Igor Đokanović rekao je Srni da posebno raduje činjenica da je veliki broj mališana uživao u sadržajima ovogodišnje manifestacije koja je bila organizovana na prostoru budućeg trga "Srbija", navodeći podatak da je na klizalištu klizalo oko 1.700 djece.

Đokanović podsjeća da su građani 9. januara, povodom Dana Republike Srpske, mogli da uživaju u izuzetno kvalitetnoj muzici sastava "Katera", dok je završno veče održan izuzetno posjećen koncert Sergeja Ćetkovića povodom pravoslavne Nove godine.

"Dobili smo veoma pozitivne komentare građana, tako da ćemo ovu, već tradicionalnu manifestaciju, nastojati da dodatno obogatimo. Trudićemo se da i ubuduće dovodimo aktuelne izvođače kako bi smo građanima obezbjedili što kvalitetniji zimski sadržaj", istakao je Đokanović.

On je podsjetio da je u okviru "Zime u Istočnom Novom Sarajevu", koja je trajala od 22. decembra do 14. januara, bio aktivan i zimski bazar gdje je 13 izlagača građanima ponudilo svoje rukotvorine i proizvode, dok je pet mladih stanovnika ove opštine bilo angažovano na infopultu.

"Najvažnije je da smo promovisali budući trg žSrbijaž koji je već počeo da ostvaruje svoju primarnu namjenu, a to je okupljanje ljudi", zaključio je Đokanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana