Nagrađeni autori najljepših fotografija Semberije

Srna
Foto: Ilustracija

BIJELjINA- Pobjednik konkursa za najljepšu fotografiju Semberije je Božidar Milošević za fotografiju pod nazivom "Krst manastira Sveti Vasilije Ostroški" i njemu pripada nagrada od 500 KM, objavljeno je u "Službenom glasniku" grada.

Drugonagrađeni je Marko Mastilo za fotografiju "Semberska ravnica u vrelim ljetnim danima", iznos nagrade je 300 KM, a trećenagrađeni je Bojan Petričević za fotografiju pod nazivom "Las Bijeljinas", koja je nagrađena sa 200 KM.

U kategoriji "Poljoprivreda u Semberiji" za najljepšu je izabrana fotografija Bojana Bobića pod nazivom "Luk", koja je nagrađena sa 250 KM.

Za najljepšu fotografiju u kategorija "Sport u Semberiji" prvo mjesto dijele Srđan Sušić, za fotografiju pod nazivom "NO LIMITS-mali fudbaleri" i Božidar Milošević, za fotografiju "Finiš", koji će biti nagrađeni sa po 125 KM.

Sredstva za nagrade obezbijedila je Gradska uprava Bijeljina, koja je i organizovala izbor za najljepše fotografije iz Semebrije.

U konkursu je navedeno da će nagrađene fotografije preći u vlasništvo organizatora, koji zadržava pravo da ih koristi na primjeren način u štampanim i elektronskim materijalima za potrebe promocije grada Bijeljina, uz obavezno navođenje imena autora, bez plaćanja naknade autoru.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana