Načelnik Kaknja donio niz naredbi: Zabranjeno dangubljenje i "sijela" uz kafu na poslu

GS
Načelnik Kaknja donio niz naredbi: Zabranjeno dangubljenje i "sijela" uz kafu na poslu

KAKANj - Načelnik opštine Kakanj Mirnes Bajtarević donio je niz naredbi i uputstava čiji je cilj poboljšanje radne discipline i efikasnosti rada opštinskih službenika, prenosi portal Kliks.

Svi službenici, prema naredbi, moraju biti susretljivi i ljubazni u kontaktu s građanima, "nema dangubljenja na poslu", a građani "moraju biti na prvom mjestu".

Građane je pozvao da napišu i negativne i pozitivne primjere susretljivosti i ponašanja općinskih službenika.

- Bajtarević od prvog dana stupanja na dužnost svakodnevno insistira na stalnom poboljšanju svih aspekata kvaliteta usluga koje se pružaju građanima. Unutar zgrade opštine, zabranjena je svaka vrsta nepotrebnog okupljanja službenika i bilo kakva vrsta "sijela" uz kafu - navodi se u saopštenju.

Pušenje je zabranjeno u svim prostorijama opštine, a za tu svrhu određeni su spoljni prostori (terase), uz obavezu da zadržavanja budu kraća i u razumnom broju i da ne narušavaju dinamiku rada.

- Kafa i ostali bezalkoholni napici koje kupuje opština Kakanj služe se na sastancima i sličnim situacijama kada dolaze gosti, a opštinski službenici u vrijeme pauze za kafu koriste instalisane automate za tople i hladne napitke na komercijalnoj osnovi - navode iz Opštine Kakanj.

Kafa i napici koji se nabavljuju i plaćaju budžetskim sredstvima opštine Kakanj moraju biti proizvedeni u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana