Na području Trebinja zabranjena nabavka robe iz Čapljine

Srna
Na području Trebinja zabranjena nabavka robe iz Čapljine

TREBINjE - Svim privrednim subjektima na području grada Trebinja zabranjeno je da prodajne objekte snabdijevaju robom iz opštine Čapljina, gdje je potvrđeno prisustva virusa korona, naredba je gradskog Štaba za vanredne situacije.

Naredbu je donio komandant Štaba Mirko Ćurić, a ostaje na snazi do srijede, 8. aprila do 20.00 časova, s mogućnošću produženja dok se ne utvrdi epidemiološka situacija u opštini Čapljina.

Svim licima koji imaju prebivalište/boravište na području Trebinja zabranjeno je kretanje izvan područja grada do srijede, 8. aprila, do 20.00 časova.

Zabrana se ne odnosi na lica koja posjeduju dozvolu za kretanje izdatu od MUP-a ili potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada izdatu od poslodavca.

Sva lica koja ulaze na područje grada Trebinje dužna su da dolazak najave na broj 121, uz obrazloženje razloga dolaska.

Svi privredni subjekti koji posluju na teritoriji grada Trebinja dužni su najaviti prijem robe gradskom Štabu za vanredne situacije Grada Trebinja na broj 121.

Prijem robe isključivo se može izvršiti uz prisustvo predstavnika gradskog Štaba za vanredne situacije, uz prethodnu najavu tačne satnice dolaska robe.

Ova naredba stupa na snagu danas, a biće objavljena u “Službenom glasniku” grada Trebinja.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana