Loto groznica trese Bijeljinu: Svi se pitaju ko se probudio kao milioner

GS
Foto: Ilustracija

BIJELjINA- Od kada se sinoć u Bijeljini pročula vijest da je u tom gradu uplaćen loto-listić zahvaljujući kojem je neko postao milioner, ne prestaju nagađanja o tome ko bi mogao biti taj srećnik ili srećnica.

Odmah su počela nagađanja, a nastavljena su i jutros, pa se o loto-dobitku pričalo u kafanama, pa i marketima.

"Onaj što je dobio loto, i ne treba da se javlja, što moramo znati ko je... Ne znam koliko će mu država uzeti poreza, pa da uzme 200.000 ili 300.000,  ali opet njemu će ostati milion. Baš je srećnik. Poslije toliko godina loto sedmica opet u Bijeljini", rekla je jedna žena.

Možda i ne postoji osoba koja nije komentarisala dobitak loto sedmice od sinoć i činjenicu da je jedan, od dva srećna dobitnika, svoj listić uplatio baš u tom gradu. 

Ipak, pitanje je da li je dobitnik "sedmice" Bijeljinac ili Bijeljinka, ili je možda dobitnu kombinaciju sastavio stanovnik nekog drugog grada, a uplatio ga u Bijeljini. 

U svakom slučaju, ne može niko da se ne zapita ko se probudio kao milioner.

Dejan Lazarević, u izjavi za portal InfoBijeljina, kaže da se konačno pojavila lijepa vijest u moru ružnih koje slušamo svaki dan.

"Čini mi se da je i neka velika loto premija bila izvučena u našem gradu prije par godina. Kako god, imamo još jednog milionera u gradu. Nadam se da je ovaj novac došao u ruke nekome ko stvarno zaslužuje, ko je kao i većina sastavljao kraj s krajem.  A u svakom slučaju promijeniće mu život nabolje. I od sada ću redovno da kupujem srećke i igram loto. Pa, nikad se ne zna", kaže kroz osmijeh Dejan.

Prema najnovijem izvještaju Državne lutrije Srbije, u 24. kolu igre na sreću loto sedmica iznosila je 750.000 evra. 

Sedmica je izvučena i loto listić je uplaćen u Bijeljini, a kombinacija koja je iznjedrila dobitnika glasila je: 5, 8, 13, 23, 24, 32, 38.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana