Ljetna turistička ponuda Olimpijskog centra "Jahorina" predstavljena u Bijeljini

Srna
Ljetna turistička ponuda Olimpijskog centra "Jahorina" predstavljena u Bijeljini

BIJELjINA - Olimpijski centar "Jahorina" promoviše u Bijeljini ljetnu turističku ponudu ove olimpijske planine sa netaknutom prirodom i adrenalinskim atrakcijama za posjetioce svih uzrasta.

Na promotivnom pultu u centru grada ovog vikenda građanima se dijele brošure sa ponudom koja turističku sezonu treba da održi 365 dana u godini, a tokom ljeta to su planinski bob, jezero na vrhu, panoramska vožnja žičarom, uz pješačke i biciklističke ture.

Marketing menadžer Jelena Škrba rekla je novinarima da sa novim sadržajem za ljeto na Jahorini očekuju rekordnu posjećenost, kakvu ova planina već ima u zimskoj sezoni.

Prema njenim riječima, najviše turista na Jahorinu dolazi iz Republike Srpske i BiH, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Škrba je najavila popust od pet odsto na zimske ski-karte za stanovnike grada iz kojeg na Jahorini tokom ljeta bude najviše gostiju.

Nakon promocije ljetne ponude u Bijeljini, Olimpijski centar "Jahorina" predstaviće ponudu u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana