Letak dobrodošlice za Prijedorčane u dijaspori

S. Ta.
Letak dobrodošlice za Prijedorčane u dijaspori

Prijedor - Leci dobrodošlice za Prijedorčane koji žive u inostranstvu, a godišnji odmor provode u svom rodnom gradu od juče se nalaze na šalterima Gradske i Policijske uprave.

Promotivni materijal, koji je izradila Gradska uprava sadrži osnovne informacije koje građanima mogu pomoći prilikom ostvarivanja svojih prava u pogledu podnošenja zahtjeva za određenu dokumentaciju ili izdavanje ličnih dokumenata, kao i tekst dobrodošlice.

Letak, koji je juče promovisan, dijeljen je građanima koji su dolazili u šalter salu Gradske uprave i na info pultu u zgradi policije.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da taj materijal sadrži niz korisnih informacija za građane kako bi godišnji odmor što manje provodili na šalterima, a više sa svojim porodicama.

- Simbolično smo htjeli da im poželimo dobrodošlicu i da zajedno sa građanima Prijedora šire pozitivnu energiju, a nadamo se da smo na ovaj način to uspjeli - rekao je Đaković. Zamjenik načelnika PU Prijedor  Stevo Tomčić rekao je da je ovo doba godine kada policija provodi niz preventivnih aktivnosti koje su usmjerene na  održavanje povoljnog stanja bezbjednosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana