Krajiška kuća od srijede u Trebinju

Srna
Foto: Zvanična Fejzbuk stranica Krajiške kuće

TREBINjE - Krajiška kuća biće otvorena u Trebinju u srijedu 22. septembra, najavljeno je danas iz Agrarnog fonda Grada Trebinja.

Svečano otvaranje prodajnog objekta Krajiške kuće u Ulici cara Lazara u Trebinju najavljeno je u 9.30 časova.

Krajiška kuća je brend koji je već postao prepoznatljiv u regionu, u kome posjetioci na jednom mjestu mogu da kupe više od 500 različitih kvalitetnih domaćih proizvoda sa područja krajiške regije.

Otvaranjem Krajiške kuće, uz postojeću Hercegovačku kuću očekuje se da će turistička i gastronomska ponuda Trebinja biti obogaćena, i to autohtonim proizvodima sa područja Banjaluke i Krajine, koji nisu tipični za Hercegovinu.

Brend Hercegovačka kuća, u kome se mogu kupiti organski proizvodi iz Hercegovine, kao što su različite vrste meda, vina, sireva, suhomesnatnih proizvoda, čajeva, prirodnih kozmetičkih preparata na biljnoj bazi, takođe je prepoznatnjiv ne samo u Hercegovini, već i šire.

Hercegovačke kuće otvorene su, osim u Trebinju, i u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Beogradu, a rukovodstvo grada Trebinja najavilo je mogućnost otvaranja tih objekata i u drugim gradovima Republike Srpske i u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana