Kotorvaroški veterani prvi na turniru prijateljstva

G.S.
Kotorvaroški veterani prvi na turniru prijateljstva

KOTOR VAROŠ - Kotorvaroški fudbalski veterani pobjednici su četvrtog Međunarodnog turnira prijateljstva na kojem su učestvovali veterani iz Srbije i Republike Srpske.

Pobjedu su ostvarili u svom gradu, u konkurenciji pet ekipa. Drugo mjesto pripalo je ekipi Apatina, treći su bili veterani Sokobanje, četvrti veterani Radnika iz Urija, a peto mjesto je pripalo ekipi “Sašinih prijatelja”.

Član pobjedničke ekipe Dragiša Serdar rekao je da su nijanse odlučivale o pobjedniku i da su u veoma jakoj konkurenciji odbranili titulu.

“Ali, nama je najbitnije da njegujemo tradiciju i širimo prijateljstva sa braćom iz Srbije i ekipama iz okruženja”, poručio je Serdar.

Predstavnici fudbalskih veterana iz Sokobanje i Apatina ocijenili su da je turnir organizovan na vrhunskom niovu, čime su domaćini pokazali zašto su prepoznatljivi u regionu.

Drugi put je na turniru učestvovala ekipa “Sašinih prijatelja”, nastupivši u majicama sa likom najmlađeg majora Vojske Republike Srpske Aleksandra Saše Petrovića, koji je preminuo prije tri godine.

“Divni ljudi iz Kotor Varoša su pokazali zašto su prepoznatljivi u regionu, prije svega u organizaciji, a onda i u gostoprimstvu”, poručili su radne kolege i Sašini prijatelji, koji su zajedno sa delegacijama ostalih ekipa učesnika položili cvijeće na spomen-obilježje.

Kotorvaroški fudbalski veterani uručili su zahvalnice pojedincima koji su pomogli organizaciju turnira, a načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je čestitao učesnicima na odličnoj igri i korektnom ponašanju.

Četvrti Međunarodni turnir prijateljstva u malom fudbalu “Kotor Varoš 2021” juče su zajednički organizovali opština Kotor Varoš i Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije, uz podršku Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana