Komemoracija povodom smrti Veljka Krejića: Karijerom dugom četiri i po decenije doprinio razvoju pravosuđa

D. J.
Komemoracija povodom smrti Veljka Krejića: Karijerom dugom četiri i po decenije doprinio razvoju pravosuđa

SRBAC - Komemoracija povodom smrti dugogodišnjeg sudije i predsjednika Osnovnog suda u Srpcu i Gradišci Veljka Krejića, koji je u nedjelju iznenada preminuo u 68. godini života, održana je juče u sali Skupštine opštine Srbac.

Načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević rekao je da se radilo o izuzetnom stručnjaku u svojoj profesiji, a prije svega velikom čovjeku, odanom svojoj porodici i svom Srpcu prema kojima je gajio ogromnu ljubav.

- Bio je jedan od najboljih i najuglednijih pravnika u regiji, sa karijerom dugom 44 godine. Odgovoran u poslu, kome je i vrlo često emotivno pristupao, dajući maksimum energije, truda i znanja, doprinio je razvoju pravosuđa na našim prostorima - rekao je Dragosavljević.

Zamjenik predsjednika Osnovnog suda Gradiška Desanka Đukić rekla je da je Veljko bio ne samo predsjednik suda već, prije svega, prijatelj i dobar čovjek, uz koga su se osjećali kao porodica.

Komemoraciji su, pored članova najuže porodice i najbližih prijatelja i saradnika, prisustvovali ministarka finansija u Vladi RS Zora Vidović i gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

Krejić je sahranjen juče na gradskom groblju u Srpcu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana