Kneževo ponovo dobija autobusku liniju prema Banjaluci

G.S.
Kneževo ponovo dobija autobusku liniju prema Banjaluci

KNEŽEVO - Putnici iz Kneževa ponovo će imati autobusku liniju prema Banjaluci, potvrdio je Borislav Đuranović, direktor lokalnog preduzeća "Happy Tours ".

Prema njegovim riječima, planirano je da bude šest polazaka dnevno, od kojih prvi kreće u 5.20 iz Kneževa.

"Naše preduzeće radi već godinama. Kupili smo autobuse. Za početak smo uzeli tri autobusa i četvrti je u dolasku", rekao je Đuranović u izjavi za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, riječ je o vozilima koja su 2008. i 2009. godište, od kojih su dva velika autobusa.

"U pitanju su dva velika autobusa od 50 sjedišta te jedan manji. To je zasad što imamo od vozila", precizirao je Đuranović.

Podsjetimo, liniju Kneževo - Banjaluka donedavno je držao prevoznik "Transport" Kneževo s dotrajalnim i neispravnim autobusom.

Njihov autobus iz saobraćaja je, početkom prošle sedmice, isključila inspekcija, pošto su na njemu utvrđene mnogobrojne neispravnosti.

"Prilikom vanrednog tehničkog pregleda autobusa utvrđene su mnogobrojne neispravnosti, te je republički saobraćajni inspektor to vozilo isključio iz saobraćaja, uz oduzimanje potvrde o registraciji, kao i registarskih oznaka. Ta mjera ostaće na snazi sve do otklanjanja utvrđenih neispravnosti", pojasnili su ranije za "Nezavisne novine" iz Inspektorata Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana