Istočno Sarajevo: Turistička organizacija "Jahorina" na sajmu u Beogradu

G.S.: Foto: ilustracija
Istočno Sarajevo: Turistička organizacija "Jahorina" na sajmu u Beogradu

ISTOČNO SARAJEVO - Turistička organizacija "Jahorina" i ove godine će turističke potencijale grada Istočno Sarajevo predstaviti na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će trajati od četvrtka do nedjelje, odnosno od 20. do 23. februara.

Turistička organizacija "Jahorina" će ove godine prvi put imati sopstveni štand, dizajniran u saradnji sa istoimenim Olimpijskim centrom ( OC ), veličine 50 metara kvadratnih, u hali jedan Beogradskog sajma. 

Na štandu će se predstaviti i Udruženje hotelijera Jahorina, kao i Ski-centar Ravna planina i Trebević. 

Biće predstavljena cjelokupna turistička ponuda, sa posebnim naglaskom na planirana dešavanja u martu na Jahorini, kao i na ljetnu turističku sezonu, saopšteno je iz Turističke organizacije. 

"S obzirom na odlične rezultate koje Jahorina bilježi tokom zimske turističke sezone, očekujemo veliki broj posjetilaca na štandu", ističe se u saopštenju. 

U Turističkoj organizaciji kažu da im je najavljeno da će njihov štand posjetiti brojni predstavnici medijskih kuća, kao i partneri Jahorine, a predstavnici Turističke organizacije, OC i Udruženja hotelijera imaće sastanak sa najvećim britanskim turoperatorom "Tui UK i Irska" (Tui UK&Ireland) 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji se održava 41. put, najveća je turistička manifestacija u regionu, sa ukupno 1.100 izlagača iz 50 država, a koju posjeti više od 80.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana