Istočno Sarajevo: Opština organizuje podjelu paketića

Srna
Foto: gs

ISTOČNO SARAJEVO- Opština Istočno Novo Sarajevo saopštila je da će i ove godine organizovati svečanu podjelu novogodišnjih paketića za djecu sa prebivalištem na teritoriji ove lokalne zajednice.

U saopštenju se precizira da će za djecu do osam godina koja su upisana u vrtiće "Maca", "Vratite nam osmijeh" i "Patrijarh Pavle", te Osnovnu školu "Sveti Sava" spiskove dostaviti navedene ustanove i biće pripremljeni paketići, te da nema potrebe da roditelji pojedinačno prijavljuju djecu.

Za djecu koja ne pohađaju pomenute vrtiće, ni Osnovnu školu "Sveti Sava", a imaju prebivalište na teritoriji ove lokalne zajednice, opština Istočno Novo Sarajevo poziva roditelje da prijave za dodjelu paketića izvrše u Mjesnoj zajednici kojoj pripadaju, svaki radni dan od 9.00 do 14.00 časova.

Krajnji rok za prijavu je 10. decembar do 14.00 časova, nakon čega će biti kompletirani spiskovi i roditelji obaviješteni o terminu preuzimanja paketića.

Ukoliko epidemiološka sitacija dozvoli, svečana podjela paketića biće organizovana 29. decembra u terminima koje će opština Istočno Novo Sarajevo naknadno objaviti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana