Gradonačelnik Bijeljine:Cijeniti požrtvovanost zdravstvenih radnika

GS
Gradonačelnik Bijeljine:Cijeniti požrtvovanost zdravstvenih radnika

BIJELjINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uputio je čestitku medicinskim radnicima povodom Svjetskog dana zdravlja i poželio im da budu uspješni u borbi protiv virusa korona i protiv svih bolesti.

- Vanredne okolnosti, poput trenutne epidemije, prilika su da se uvjerimo koliki je značaj medicinskih radnika za cijelu zajednicu, ali i da shvatimo kolika je opasnost kojoj se izlažu da bi zaštitili stanovništvo od bolesti - navodi se u poruci gradonačelnika ljekarima, medicinskim sestrama, tehničarima i ostalima koji rade u zdravstvenom sistemu.

Uz zahvalnost medicinskim radnicima, Mićić je poželio da u svemu što rade budu uspješni, ne samo u borbi protiv virusa korona, nego i protiv svih bolesti.

- U situaciji kada opasni virus ugrožava društvo, svako od nas, po prirodi stvari, prvo misli na svoje bližnje i na sebe, a vi ste na prvoj liniji odbrane i brinete o zdravlju svih ljudi, pa tek onda o svom i zdravlju svoje porodice - naveo je on.

Gradonačelnik Bijeljine je sve sugrađane pozvao da cijene požrtvovanost i imaju razumijevanja za teškoće sa kojim se susreću medicinski radnici.

- Neka ovo bude još jedno podsjećanje da postupamo po uputstvima koja oni daju za ponašanje u epidemiji. Na taj način najbolje pomažemo i sebi da ostanemo zdravi, kao i ljekarima da se lakše izbore sa ovom opasnošću - ocijenio je Mićić.

Gradonačelnik Bijeljine je poručio da će Semberija pobijediti i u ovoj borbi protiv epidemije virusa korona.

- Do tada, budimo odgovorni – ostanimo kod kuće - naveo je Mićić.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana