“Fitnes ljeto” recept za zabavu i vitku liniju

Milijana Latinović
“Fitnes ljeto” recept za zabavu i vitku liniju

Banjaluka - Želja za dobrom zabavom, zdravim životom i lijepim izgledom privukla je stotine pripadnica ljepšeg pola u banjalučki park “Mladen Stojanović” koje će idućih mjesec dana uživati u najmasovnijem treningu na otvorenom “Fitnes ljeto 2019”.

Instrukcije pet trenera, koji su i ove godine pripremili bogat i zanimljiv program, svake večeri do 30. juna pratiće sugrađanke svih uzrasta. Da pozitivne energije neće nedostajati pokazalo se već u subotu na otvaranju ove tradicionalne manifestacije, gdje je nekoliko stotina učesnica do posljednjeg daha ispratilo sve vježbe.

Ivana Četić ističe za “Glas Srpske” da je prvi trening bio odličan, veoma intenzivan i zabavan.

- Prijavila sam se jer je trening besplatan a održava se na otvorenom. Očekujem dobru zabavu i da uz odličnu atmosferu izgubim koji kilogram - kazala je Četićeva.

Među učesnicama je najviše studentkinja i srednjoškolki koje ističu da im je “Fitnes ljeto” odlična priprema za odlazak na more ili bazen.

Manifestaciju osmu godinu zaredom uz pomoć sponzora organizuje Udruženje za sport i rekreaciju “L fit”.

Inicijator ovog uspješnog, tradicionalnog projekta i predsjednica Udruženja “L fit” Lidija Ljubičić ističe za “Glas Srpske” da broj učesnika, koji se povećava iz godine u godinu, potvrđuje da se svijest građana o značaju fizičke aktivnosti podigla na viši nivo.

- Jednočasovni treninzi na otvorenom počinju svaki dan u 19 časova. Pozivamo sve dame, bez obzira na godine i fizičku spremu da nam se pridruže, jer je u grupi mnogo lakše vježbati i steći navike koje pomažu vašem zdravlju i čine da se ljepše osjećate - istakla je Ljubičićeva i naglasila da su dobra zabava i pozitivna atmosfera zagarantovane.

Naglasila je da je program vježbanja prilagođen svima, od početnika do utreniranih osoba. Osim u Banjaluci, “Fitnes ljeto” se održava i u Doboju, a projekat je pokrenut s ciljem podizanja svijest o značaju fizičke aktivnosti za zdravlje.

 Sponzori

Lidija Ljubičić je istakla da je generalni sponzor manifestacije kompanija “Hemofarm”, a medijski pokrovite “Glas Srpske”. Projekat su podržali i kabinet predsjednice RS Željke Cvijanović, Vlada Republike Srpske i grad Banjaluka.

- Podršku su nam pružili i kompanija “Vitinka”, voda “vivija”, “Kapriolo fitnes šop”, “Triglav osiguranje” Banjaluka, kompanija “Enmon”, salon namještaja “Ardor” i zlatara “Kuprešak” - navela je Ljubičićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana