Domu za stare zaštitna u Prijedoru oprema i dezinfekcijski materijal

Srna
Domu za stare zaštitna u Prijedoru oprema i dezinfekcijski materijal

BANjALUKA - Adiko banka je obezbijedila vrijednu donaciju sanitetskog materijala i dezinfekcionih sredstava za Dom za starija lica Prijedor, u nizu aktivnosti koje je realizovala sa ciljem ublažavanja posljedica epidemije virusa korona, saopšteno je iz ove banke.

U saopštenju je navedeno da su predstavnici Adiko banke uručili donaciju koja je, između ostalog, sadržavala zaštitna odijela, zaštitne maske, te sredstva za dezinfekciju prostora.

Šef poslovnice Adiko banke u Prijedoru Ljiljana Lazić rekla je da su za Dom za starija lica u ovom gradu obezbijedili sredstva koja su zaposleni u toj ustanovi naveli kao najpotrebnija u epidemiološkim uslovima.

"Nadamo se da će se ustanove ovog tipa što uspješnije izboriti sa ovim virusom, a da će naši stariji sugrađani što prije slobodno nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima", istakla je Lazićeva.

Lazićeva je naglasila da je primopredaja donacije izvršena bez kontakta zaposlenika banke sa štićenicima centra, kako to nalažu i odluke nadležnih.

Drektor Doma za starija lica Prijedor Bojan Becner rekao je da se ova ustanova trudi da svoje štićenike zaštiti od vanjskih uticaja koliko god je to moguće.

"Ova donacija pomoći će nam u realizaciji naših redovnih aktivnosti u ovoj vanrednoj situaciji. Zahvalni smo Addiko banci za zaista vrijednu donaciju, kao i brigu za našim najstarijim građanima", istakao je Becner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana