Dodik podržao obnovu Parohijskog doma u Trnovu

Srna
Foto: Tviter

ISTOČNO SARAJEVO- Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je veoma srećan što je imao priliku da podrži obnovu Parohijskog doma u Trnovu koji je od velike važnosti za ovu opštinu.

"U tu svrhu izdvojeno je 45.000 KM, a za doprinos i podršku sveštenik Njegoslav Jelisić uručio mi je zahvalnicu", objavljeno je na "Instagram" nalogu srpskog člana Predsjedništva BiH. 

Za pripreme šampionke Sare Ćirković biće obezbijeđeno 20.000 KM

 Dodik je takođe danas u Istočnom Sarajevu ugostio evropsku šampionku u boksu Saru Ćirković i trenera Mirka Ždralu, koji su svojim sjajnim rezultatima u reprezentaciji Srbije učinili Republiku Srpsku beskrajno ponosnim.

"Razgovarali smo o njihovim pripremama za naredna takmičenja i iskoristio sam priliku da dam punu podršku za sve što im je potrebno u daljem radu. Za Sarine pripreme biće obezbijeđeno 20.000 KM, a u narednom periodu institucije Srpske će obezbijediti i sredstva za izgradnju sale u Zvorniku", naglasio je Dodik.

On je izrazio želju da sportisti u Republici Srpskoj imaju dobre uslove za rad kako bi i dalje mogli da ostvaruju vrhunske rezultate na prestižnim takmičenjima.

"Moja želja je da sala u Zvorniku nosi Sarino ime u znak zahvalnosti za njen izuzetan uspjeh", rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana