Čelinac: Štamparija "Dizajn" donirala zaštitne vizire Domu zdravlja

Srna
Čelinac: Štamparija "Dizajn" donirala zaštitne vizire Domu zdravlja

ČELINAC - Štamparija "Dizajn" vlasnika Duška Pejakovića iz Čelinca donirala je stotinu zaštitnih vizira Domu zdravlja "Sveti Vračevi".

Direktor čelinačkog Doma zdravlja Draško Kuprešak zahvalio je na vrijednom poklonu i naglasio da zaposleni u ovoj ustanovi ulažu maksimalne napore kako bi zaštitili zdravlje svih građana.

"U nedostatku zaštitne opreme svaka pomoć je više nego dobrodošla, a Pejaković je pokazao ovim gestom da mu je zdravlje Čelinčana na prvom mjestu u vrijeme epidemije virusa korona", istakao je Kuprešak.

Štamparija "Dizajn" se stavila na raspolaganje Domu zdravlja i u narednom periodu za svaku vrstu pomoći koju mogu da pruže.

U saradnji sa Institutom za javno zdravstvo Republike Srpske izvršeno je testiranje 11 osoba koje su bile u najprisnijem kontaktu sa novozaraženim sa područja opštine Čelinac.

"Nalazi testova su pokazali da su svi testirani negativni na virus korona i bez simptoma, što je relaksirajuća informacija, ali i dalje apelujemo da se poštuju sve preporuke nadležnih u smislu poštovanja kućne izolacije i izolacije u karantinu", poručili su iz čelinačkog Doma zdravlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana