Ambiciozni planovi preduzeća “Grad” Bijeljina: Planirane četiri sajamske manifestacije

Lj. A.
Ambiciozni planovi preduzeća “Grad” Bijeljina: Planirane četiri sajamske manifestacije

BIJELjINA - Bijeljinsko preduzeće “Grad” u ovoj godini ima ambiciozne planove, a u planu je organizacija četiri sajamske manifestacije, uz podršku resornih ministarstava Srpske i BiH te grada.

- U februaru smo planirali manifestaciju “Semberza”, “Pantelinski vašar” u avgustu, “Interagro” u septembru te “Mitrovdanski vašar” u novembru. Popularni sajam “Interagro” biće organizovan jubilarni, 20. put, a svi ovi sajmovi prijavljeni su u registar manifestacija BiH koji objavljuje Spoljnotrgovinska komora BiH - izjavio je direktor AD “Grad” Branislav Vlačo. On je istakao da će prvi put prostoru agrotržnog centra 11. i 12. februara biti održana “Semberza”, prodajna i naučna stručna izložba sjemenskog materijala, sredstava za zaštitu bilja te repromaterijala za poljoprivredu, pčelarstvo i kućne ljubimce.

- Već postoji interesovanje izlagača, kako iz Republike Srpske i BiH, tako i iz zemalja u regionu - naveo je Vlačo.

Prema njegovim riječima stečeni su uslovi i za asfaltiranje prostora iza agrotržnog centra, a za zakupce tezgi snižene su cijene po kategorijama.

- Na ovaj način biće stvoreni bolji uslovi za održavanje sajmova koji su planirani na tom dijelu, a sa klijentima smo se dogovorili da budu razvrstani u tri kategorije, po položaju na kojem se nalaze njihovi štandovi. Snizili smo im cijene po osnovu prvog, drugog i trećeg nivoa i time im omogućili da ispunjavaju sve obaveze po ugovorima - rekao je Vlačo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana